دبیرستان‌رازی

آدرس ما
یوسف آباد (اسد آبادی)‌،‌خیابان 9 ، پ34
با ما در ارتباط باشید
info@razisch.ir
شماره تماس
(۰۲۱) 88705742

چطور درس بخوانیم که فراموش نکنیم ؟

 

1-مرور یکی از کلیدی ترین عوامل برای جلوگیری از فراموشی مطالبه. سعی کنید هر روز بخشی از مطلب قبلی یا خلاصه هایی که نوشتید رو مرور کنید.  اگه مطلبی رو یاد گرفتید باید یک روز بعد، و تقریبا ۱۰ روز بعد، حدود یک ماه بعد و حدود ۴ ماه بعد باید اون مطلب رو مرور کنید تا حدود یک سال در حافظه شما بمونه. مرورهای بلند مدت رو به برنامه راهبری آزمون های آزمایشی بسپارید. اگه آزمون آزمایشی شرکت کنید که فاصله مرورهاش منظم باشه خودبخود مجبور میشوید در این فواصل مطالب رو مرور کنید و خطر فراموشی خیلی کم میشه.
2-نوشتن باعث میشه مطالب بیشتر در حافظه باقی بمونه. حتما خلاصه نویسی کنید و خلاصه ها رو بعدا مرور کنید. کم رنگ ترین جوهرها از قوی ترین حافظه ها ماندگارتر است.
3-اگه دانش آموز هستید قبل از کلاس حتما یه پیشخوانی از مطلبی که قراره معلم تدریس کنه داشته باشید.
تمرین زیاد حل کنید چون باعث میشه شکاف های اطلاعاتی مغز شما پر بشه.

4– مطالبی رو که یاد گرفتید دوباره به عنوان معلم تدریس کنید و کنفراس بدید. این تدریس میتونه برای دوست، اعضای خانواده یا شاگردان فرضی شما باشه.
5-سعی کنید در حین درس خوندن تمرکز کامل داشته باشید
اگر احساس می‌کنید حافظه شما تحلیل رفته و همه درس‌هایی که خوانده‌اید فراموش شده است، نا امید نشوید و به جای تسلیم شدن دنبال راه حل باشید. روان‌شناسان معتقدند که انسان دارای سیستم حافظه‌ای با سه مرحله‌ی مجزا است: حافظه حسی، حافظه کوتاه‌ مدت و حافظه بلند مدت. حافظه حسی بسیار فرار است و مدت زمان ذخیره سازی اطلاعات در آن کمتر از ۱ ثانیه بررسی شده است. حافظه کوتاه مدت گنجایش بسیار محدودی دارد و پس از فیلتر کردن اطلاعات را به سرعت به حافظه بلند مدت منتقل می کند. حافظه بلند مدت دارای ظرفیت نامحدودی است و اطلاعات را با ماندگاری زیاد ثبت می کند.
در حین مطالعه باید فعال بود و از ابزارهای مکمل یادگیری مثل حاشیه نویسی، نکته برداری و خلاصه نویسی استفاده کنید و به کار گیرید.
اضطراب، عجله و شتاب در یادگیری مطلب باعث فراموشی آن ها می شود.
تحقیقات نشان داده است روش سوال گذاری در ابتدای مطالعه نیز به یاد آوری مطلب کمک خواهد کرد .

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش