دبیرستان‌رازی

آدرس ما
یوسف آباد (اسد آبادی)‌،‌خیابان 9 ، پ34
با ما در ارتباط باشید
info@razisch.ir
شماره تماس
(۰۲۱) 88705742

آخرین مقالات

۸ توصیه تربیتی برای ایجاد ارتباط بهتر با نوجوانان

۱. اگر می‌خواهید حرف‌تان را بفهمند، باید درک‌شان کنید   یکی از مشکلات نوجوانان ذهنیت منفی‌‌ آنها در ارتباط با بزرگ‌سالان است. آنها تصور می‌کنند که همیشه با آنها سر جنگ دارید؛ بنابراین در برخورد با بزرگ‌سالان اغلب در حالت تدافعی هستند و در ذهن‌شان پیش‌داوری منفی‌ای وجود دارد که می‌گوید: «بی‌فایده است، آنها تو را درک نمی‌کنند، آنها حرفت را نمی‌پذیرند و در آخر هم از دستت ناراحت می‌شوند.» …
ادامه مطلب

دلایل اضطراب و راه های غلبه بر آن

اضطراب ناتوان کننده (غير طبيعي) اضطراب ناتوان کننده دلهره و تشویق شدیدی است که یا خود فرد دارد و یا اطرافیان آن را در فرد تشدید می‌کنند. اضطراب شدید اثر منفی روی عملکرد فرد می‌گذارد، زیرا با متأثر و درگیر کردن ذهن، زمینه‌ فراموشی‌های زودگذر و خطاهای ادراکی را فراهم می‌کند.   نشانه‌های اضطراب ناتوان‌کننده: فرد به خاطر مرور درس‌هایش دچار هیجان بیش از حد می‌شود. دارای دلشوره و دل‌بهم …
ادامه مطلب

علل لجبازی نوجوان و نحوه برخورد با آن

  لجبازی چیست و چگونه انجام می‌شود؟ لجبازی یک نوع واکنش است که ممکن است با داد زدن، قشرق به پا کردن، گریه کردن، به دیگران ناسزا گفتن، آسیب رساندن به دیگران، شکستن وسایل و... همراه باشد. افراد لجباز اعتماد به نفس پایینی دارند و از خودباوری مناسبی برخوردار نمی‌باشند. نوجوانان، بنا به شرایط روحی، جسمی و فشار اجتماعی  که بر دوششان است می توانند با انجام هر یک از …
ادامه مطلب

انزوا و گوشه گیری نوجوانان و راهکار های غلبه بر آن

  انزوا و گوشه گیری یکی از مشکلاتی است که نوجوانان با آنها روبرو هستند و با بی توجهی و عدم درمان ممکن است در سنین بالاتر صرمات جبران ناپذیری به آنها وارد شود. نوجوانی مرحله ای از زندگی است و دارای ویژگی هایی از جمله افزایش هیجان و عواطف، ترس، محبت، خشم، تغییرات جسمی، استقلال و زود رنجی است و اطرافیان، به ویژه والدین نقش موثری در کنترل این …
ادامه مطلب

مشاوره تحصیلی - خلاصه نویسی و روش های آن

خلاصه نویسی کردن یک روش بسیار مفید برای بخاطر سپردن مطالب مختلف است.  یادداشت برداری از مطالب و خلاصه کردن آن‌ها به ما کمک می‌کند تا مطالعه و مرور بهتری داشته باشیم. غفلت از خلاصه نویسی معمولا باعث می‌شود که ما مجبور باشیم تمامی مطالب را از روی جزوه یا کتاب درسی خود مو به مو بخوانیم. یا اینکه هنگام خلاصه‌نویسی آنقدر مفصل می‌نویسیم که گاهی خلاصه‌ی ما از خود …
ادامه مطلب

چطور درس بخوانیم که فراموش نکنیم ؟

  1-مرور یکی از کلیدی ترین عوامل برای جلوگیری از فراموشی مطالبه. سعی کنید هر روز بخشی از مطلب قبلی یا خلاصه هایی که نوشتید رو مرور کنید.  اگه مطلبی رو یاد گرفتید باید یک روز بعد، و تقریبا ۱۰ روز بعد، حدود یک ماه بعد و حدود ۴ ماه بعد باید اون مطلب رو مرور کنید تا حدود یک سال در حافظه شما بمونه. مرورهای بلند مدت رو به …
ادامه مطلب

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش